Agen dedahkan Lucas Torreira tidak gembira di Arsenal.

Unai Emery lakukan kesilapan terhadap Torreira

Ejen Lucas Torreira telah mendedahkan bahawa pemain tengah Arsenal ini tidak gembira dengan bagaimana dia digunakan oleh jurulatih Unai Emery.

Torreira jarang digunakan oleh Unai Emery musim ini dan baru-baru ini dikaitkan dengan perpindahan ke Napoli.

Dan ejen beliau, Pablo Bentancur mendakwa bahawa pemain antarabangsa Uruguay itu berpotensi untuk mencuba dan memaksa keluar dari Emirates pada akhir musim ini jika keadaan berlarutan.

“Torreira masih beraksi dengan baik di Arsenal, walaupun perubahan peranannya tidak membuatnya gembira, tapi harus dikatakan tahun ini seluruh pasukan tidak baik,” katanya kepada Sport Witness.

“Sukar untuk menjangka Torreira pada masa itu, sekarang saya tidak tahu bagaimana keadaannya, tetapi saya fikir Arsenal mahu mengekalkannya.

“Dalam peranan baru dia tidak selesa, tetapi kami menghormati keputusan jurulatih, selepas itu kita akan lihat apa yang berlaku.”

Dia terus mencadangkan bahawa perpindahan ke Napoli adalah satu yang akan menarik perhatian pemain berusia 23 tahun itu.

“Torreira kecewa apabila dia terlepas peluang untuk menyertai Napoli,” katanya.

“Mengapa? Kerana dia Uruguay. Untuk memberitahu anda, dia mahu menamatkan kerjayanya di Boca dan Napoli adalah persekitaran yang sangat mirip dengan Boca. Destinasi masa depan Naples? Dalam bolasepak apa jua boleh berlaku. “

About diraccolta 8 Articles
Seorang yang suka makan dan mengumpul pelbagai barangan.

Be the first to comment