Pegawai Arsenal tiba kelab lain dengan The Gunners mencari maklumat pemain.

Sofian Kiyine, 22 tahun.
Isu-isu pengurusan adalah topik terbesar melanda Arsenal ketika ini, tetapi itu tidak bererti segala-galanya di sekitar kelab telah terhenti.

Masih ada jendela perpindahan untuk dipersiapkan dengan pemain akan dikenalpasti dan dibentangkan kepada mana-mana pengendali baru, dan The Gunners kekal bersama usaha tersebut.

Akhbar Itali, Il Mattino dalam edisi Salerno melaporkan secara mendalam pada versi Jumaat bahawa ada tuntutan kepentingan Arsenal terhadap pemain Salernitana.

Laporan Il Mattino mengenai minat Arsenal.

Pasukan Serie B bermain menentang Ascoli pada petang Sabtu, dan seorang pegawai Arsenal meminta akreditasi untuk perlawanan itu.

Dia dijangka membuat laporan mengenai beberapa pemain dari pihak tuan rumah, dengan nama Sofian Kiyine dipilih oleh Il Mattino.

Kiyine berusia 22 tahun dari Belgium, yang menandatangani kontrak untuk Lazio pada musim panas dari Chievo.

Kelab Rome segera meminjamkannya ke Salernitana dan dia telah membuat 14 penampilan setakat ini, dalam proses untuk mencipta jaringan.

Posisi dimainkan Sofian Kiyine.

Dia biasanya bermain di sebelah kiri, di mana sahaja dari kiri belakang (left back) hingga ke sayap kiri, dan berdasarkan statistik perlawanan beliau di Wyscout, dia merupakan pemain serba boleh.

Data dari WhoScored.
About MyGooners 904 Articles
Sekadar menulis mengisi masa lapang.

Be the first to comment